• kontakt@vedlund.dk / Tlf.: 51 28 00 59


Nytårsmenu 2023

Vi har sammensat en lækker og spændende nytårsmenu – se hele menuen nedenfor.

Snacks:

Kartoffelkroketter med vesterhavsost samt skagenskinke og løvstikkemayo

Forret:

Rødbede rimmet laks med peberrodscreme, rødbede variation, ristet hasselnød samt lakserogn

(Hertil surdejsbrød fra eget bageri samt smør)

Hovedret:

*Dansk oksefilet med pommes fondant, rødvinsglace, selleripuré, gulerod samt stegte svampe

A part spæde salater med vinaigrette

Dessert:

Krokantkage med appelsincrème samt knas af brændt hvid chokolade & bær

499,- pr. kuvert

* Alt er tilberedt – du skal blot varme og anrette maden.

Tilkøb vine

Bobler
Champagne “Brut Reserve”, J. Charpentier    kr. 175,-
Crémant d’Alsace, Domaine Roland Schmitt    kr. 185,-

Forret (hvidvin)
Riesling “Kestener” Trocken, Weingut Meierer  (Mosel)   kr. 125,-

Hovedret (rødvin)
Lirac, Chateau de Montfaucon  (Rhone)    kr. 165,-

Dessert (portvinlignende dessertvin)
Banyuls “Rimage”, Domaine La Tour Vieille   (Roussillon)    kr. 160,-

Interesseret? Udfyld formularen nedenfor