Nytårsmenu 2023
Vi har sammensat en lækker og spændende nytårsmenu – se hele menuen nedenfor.
Snacks:
Kartoffelkroketter med vesterhavsost samt skagenskinke og løvstikkemayo
Forret:
Rødbede rimmet laks med peberrodscreme, rødbede variation, ristet hasselnød samt lakserogn
(Hertil surdejsbrød fra eget bageri samt smør)
Hovedret:
*Dansk oksefilet med pommes fondant, rødvinsglace, selleripuré, gulerod samt stegte svampe
A part spæde salater med vinaigrette
Dessert:
Krokantkage med appelsincrème samt knas af brændt hvid chokolade & bær
499,- pr. kuvert
* Alt er tilberedt – du skal blot varme og anrette maden.
Tilkøb vine
Bobler
Champagne “Brut Reserve”, J. Charpentier kr. 175,-
Crémant d’Alsace, Domaine Roland Schmitt kr. 185,-
Forret (hvidvin)
Riesling “Kestener” Trocken, Weingut Meierer (Mosel) kr. 125,-
Hovedret (rødvin)
Lirac, Chateau de Montfaucon (Rhone) kr. 165,-
Dessert (portvinlignende dessertvin)
Banyuls “Rimage”, Domaine La Tour Vieille (Roussillon) kr. 160,-
Interesseret? Udfyld formularen nedenfor